designplanet.tv

Η Αγγελική Τριαρίδου σας ταξιδεύει στον πλανήτη της ιστορίας, της τέχνης, της αρχιτεκτονικής, και του design


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΡΙΑΡΙΔΟΥ /

FASHION - COLLECTIONS

/

23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ

Η ANNIE LEIBOVITZ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ MONCLER, ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2016, ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΤΟΠΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ SNOW QUEEN.

Φανταστείτε τον Lucky και την Pyper, ένα ατρόμητο δίδυμο του παγωμένου βορρά, έναν ήμερο λευκό λύκο και μια ανελέητη Βασίλισσα των Πάγων. Και όλα αυτά να περιβάλλονται από το παγωμένο και άγριο τόπο της Ισλανδίας, σε σεληνικακά αλλά και μαγευτικά τοπία, τρομερά ηφαίστεια και μνημειώδη πέτρινα κάστρα...

[pic01c]

Καλωσήλθατε λοιπόν στον παγωμένο και μαγευτικό κόσμο της Moncler. Έτσι όπως τον φαντάστηκε και τον ανασύνθεσε η μεγάλη φωτογράφος Annie Leibovitz, για τις ανάγκες της διαφημιστικής καμπάνιας του φετεινού χειμώνα. Ένα ισλανδικό παραμύθι σε έναν μυστηριακό κόσμο, μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, όπου στο τέλος βέβαια θριαμβεύει μόνο η ΑΓΑΠΗ.

[pic06c]

Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας που εμπεριέχει και ένα κοινωνικό μήνυμα είναι τα δίδυμα αδέλφια (και στην πραγματική ζωή) Lucky και τον Pyper Smith των Atomicsοι οποίοι έχουν "τα ίδια μαλλιά ανοιχτότερα από τον ήλιο του μεσονυκτίου και τα ίδια μάτια στο καθαρό μπλέ χρώμα του ουρανού. Και η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο είναι μεγάλη..."

"Τα προβλήματα αρχίζουν όταν στο μεγάλο ταξίδι που αποφασίζουν να πάνε, συναντούν τη Βασίλισσα των Πάγων, η οποία ερωτεύεται τον Lucky και τον χωρίζει από την αδελφή του αιχμαλωτίζοντας τον σε έναν "μαγικό κύκλο", κάνοντας τον ταυτόχρονα να ξεχάσει την αδελφή του και όλες τις αναμνήσεις του μαζί της.

[pic08c]

Η Pyper απομακρύνεται από κοντά τους μεσα στη δίνη μιας χιονοθύελλας αλλά δεν χάνει την ελπίδα να βρει και να απεγκλωβίσει τον αδελφό της από τα μάγια. Νέος της σύμμαχος στο σχέδιό της ένας λευκός ήμερος λύκος του Βορρά.

[pic05c]

Στην επόμενη φωτογραφία, ο αιχμάλωτος Lucky κοιτάζει την αδελφή του μέσα από την παγωμένη φυλακή του και οι αναμνήσεις του μαζί της θερμαίνουν την καρδιά και το σώμα του και λιώνουν τον πάγο. Τα δύο δίδυμα αδέλφια κατορθώνουν να επανασυνδεθούν ακούγοντας απλά την καρδιά τους. Ένας γέρος ψαράς τους βοηθά να επιβιβαστούν στη βάρκα και να φύγουν από την χώρα του πάγου.

[pic07c]

Αυτό είναι και το μήνυμα της ιστορίας: Ότι ακόμα και ο πιο σκληρός και φαινομενικά αδιαπέραστος πάγος είναι ανίσχυρος και μπορεί να λιώσει μπροστά στην πιο αγνή μορφή της αγάπης. Τα στρώματα του πάγου δεν μπορούν να ακυρώσουν την πραγματική αξία της αρμονικής αίσθησης από τη βαθιά συναισθηματική σύνδεση των ανθρώπων. Και γι αυτή την συναισθηματική σύνδεση αξίζει να αγωνιζόμαστε πάντα.

[pic03c]ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

ΦΟΒΟΥ ΤΑΣ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΥ-ΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

Ο ΑΓΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΚΙ ΕΓΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ΚΥΡΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

ΠΕΤΑΕΙ, ΠΕΤΑΕΙ...

ΑΠΟ ΜΑΡΤΗ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Το σχόλιό σας έχει σταλεί και θα δημοσιευτεί το συντομότερο.
Ευχαριστούμε!

γράψτε το
σχόλιό σας

code & design : Stelios Ignatiadis ACTUS anima logo ACTUS ANIMA
Loading